◾مدیر اجرایی در Google (وی با سابقه ۲۳ ساله در این شرکت نهمین کارمندی بود که در این شرکت معتبر استخدام شد و بعد از ۷ سال به یکی از نیروهای کلیدی این شرکت تبدیل شد)

◾خالق سیستم تبلیغات گوگل Google Adwords

◾ مدیر عامل اسبق Youtube

◾فارغ التحصیل از دانشگاه Stanford

کمانگر در مصاحبه‌ای که چند سال پیش با #مجله معروف بلومبرگ بیزنس‌ویک انجام داد دربارهٔ اینکه چه طور وی از علم پزشکی به فناوری اطلاعات روی آورده گفته: «اوایل که به مدرسه می‌رفتم، بسیار مشتاقانه خیال پزشک شدن را در سر می‌پروراندم، تا اینکه زمانی را به تماشای طبابت #پزشکان اختصاص دادم. از آن به بعد بسیار مشتاق شدم که دانشمند شوم. بعدها وقتی دو هفته به صورت پاره‌وقت در گوگل مشغول شدم، فهمیدم که اعمالی که این کار من را با آنها درگیر می‌کند، به من انرژی می‌دهد. درسی که من آموختم این بود که تنها تصور و خیالی که از یک کار داریم کافی نیست و باید از اینکه یک حرفه به صورت روزانه هیجان و انگیزه لازم را فراهم می‌کند، مطمئن شویم.»

او رمز موفقیت خود را شروع کار در سنین پایین و رسیدن به مرز تجربه کامل در جوانی و استخدام شدن در گوگل می‌داند. وی دربارهٔ گوگل می‌گوید: «گوگل جایی است که می‌توانند در آن متفاوت شوید و همیشه مورد توجه قرار گیرید.»

 

وی همچین به جوانان و کسانی که دوست دارند مثل وی شوند توصیه می‌کند که: بعد از فارغ‌التحصیل شدن در رشته خود؛ ذهنتان را مشغول بدست آوردن یک شغل و کار عالی نکنید. به سمت شغلی بروید که علاقه دارید و به آن جذب شوید و بعد از مدتی در آن شغل پیشرفت کرده و به مقام‌های بالای آن برسید.

سالار کمانگر (متولد ۱۳۵۵ در تهران) یک مدیر ارشد ایرانی-آمریکایی در گوگل و مدیر عامل سابق یوتیوب گوگل است.کمانگر دارای مدرک لیسانس علوم زیستی با درجه عالی از دانشگاه استنفورد و نهمین کارمندی است که به Google پیوست. وی پس از فارغ التحصیلی از استنفورد در سال ۱۹۹۸ به شرکت مذکور پیوست.

در تاریخ بیست و نهم اکتبر سال دو هزار و ده ، اعلام شد که سالار کمانگر ، که مسئول فعالیت های روزمره بود ، جایگزین چاد هرلی به عنوان مدیرعامل YouTube خواهد شد. وی در پنجم فوریه سال دو هزار و چهارده میلادی به عنوان مدیرعامل YouTube جایگزین شد. جانشین وی در یوتیوب سوزان ووچیچی است.

پیش از آن ، کمانگر اولین طرح تجاری شركت را ایجاد كرد و وظایف قانونی و مالی آن را بر عهده داشت. از آنجا ، وی به عضویت موسسین تیم محصولات گوگل درآمد ، جایی که در پروژه های مصرف کننده از جمله خرید DejaNews و راه اندازی Google Groups فعالیت داشت.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *